Sportsbetting bonus uden indskud

Er du sportsbetter? Eller kunne du tænke dig at prøve kræfter med betting, men har endnu ikke haft lyst eller mod til at smide egne penge efter det?

Sandheden er at mange bettingfirmaer tilbyder gratis bets, men beløbet er begrænset og derfor vælger mange at indbetale et mindre beløb og oprette konto. Kingbonus har allerede set nærmere på dine muligheden for at du kan få såkaldte gratis betting penge læs om det her

Den klare fordel ved spiludbyderne er din mulighed for selv at bestemme din risiko og hvad du ønsker at risikere. Om det er 100 eller 1000 kr. Vi har lavet en overskuelig oversigt, så du kan forvente hvilke omsætningskrav og velkomstbonusser du kan få.

Betting bonus ved indbetaling

Som det fremgår af vores oversigt er der gode betting bonusseer at hente ved en indbetaling. Det giver dig en unik mulighed for, at have penge på kontoen, som du kan tillade dig at tabe.

Så snart du har overgået omsætningskravene er du fri til at trække pengene ud igen. Hvis du har fået 1000 kr. i bonus, bør det hjælpe dig på vej. Se mulighederne hos diverse bettingfirmaer i oversigten:

Udbyder
Matcher indskud
Odds bonus
Oms. krav
Kom i gang
Unibet100 %1500 DKK6 x bonusBonus
Betfair100 %2000 DKK4 x bonusBonus
Nordicbet100 %1000 DKK16 x bonusBonus

Oversigten indeholder annoncer. 

 

Drømme og adrenalinsus

Mange danskere sportsbetter for at opleve det fede adrenalinsus og kick man får, når kuponen går hjem. Det er bestemt også fristende, når man læser om andre spillere, der har ramt plet med odds 1.000 eller mere. Der er altid succeshistorier og det får drømmene til at flyve afsted. Det er kun sundt!

Mulighederne er mange og sportsbetting kan være på alt fra fodbold til tennis, golf, synkronsvømning og alle andre sportsgrene. Det gør alle sportsgrene mere spændende, da kampen ikke blot kan betyde sejr til yndlingsholdet, men også  resultere i en enorm pengepræmie til betteren.

Herfra er det muligt at nyde sine hurtigt tjente penge på tøj, byture eller måske endda en forlænget weekend til Prag. Eller, hvis du har fået blod på tanden, kan der spilles videre, og lade præmierne vokse i takt med drømmene, der blot åbner op for nye døre; ny bil, rejser til eksotiske lande, ny computer, nye møbler og meget andet.

Der er mange gode grunde til at tage imod tilbuddet om en bonus til sportsbetting, hvis du gerne vil i gang med at spille. Det kan være begyndelsen til en stærkt indtjenende hobby, der gør sportskampe langt mere spændende og samtidig åbner døren for opfyldelse af dine drømme.

Hvis du er vild med at oddse, har vi lavet en god oversigt hvor du kan se de bedste betting bonusser uden indskud.

Betting tips og strategier

Betting er meget mere end bare held. Eksperter med strategier og stor viden, kan nemlig lave rigtig gode penge på det. Sportsbetting behøves ikke at være en videnskab, men kan godt være det for dem der ønsker at gøre det til en levevej.

Du kan få et indblik i gode tips og strategier i denne video, der kan være til nytte når du skal bette: